Over ons

Ons verhaal

Bouwtenklust.nl, de plek waar jouw klust begint

redactie bouwtenklust.nl

Ons team bestaat uit ervaren klussers, professionele ambachtslieden en enthousiaste doe-het-zelvers. We delen een passie voor het verbeteren van woningen en zijn toegewijd aan het delen van onze kennis en vaardigheden. Wij geloven in het empoweren van onze lezers door ze de kennis en het vertrouwen te geven om zelf aan de slag te gaan.

Bij “BouwtenKlust” beloven we up-to-date, betrouwbare en makkelijk te volgen inhoud. We begrijpen dat veiligheid belangrijk is bij het klussen en zorgen ervoor dat al onze adviezen die standaard in acht nemen. We zijn toegewijd aan het continu verbeteren en actualiseren van onze inhoud om ervoor te zorgen dat we de beste en meest relevante informatie bieden.

Onze missie

Onze missie is het toegankelijk maken van doe-het-zelf projecten voor iedereen, van de beginner die nog nooit een hamer heeft vastgehouden tot de ervaren vakman die op zoek is naar nieuwe ideeën en technieken.

Onze visie

Onze visie is om de go-to bron te worden voor iedereen die zijn huis wil verbeteren. We streven ernaar een gemeenschap te creëren waar ideeën, tips en ervaringen worden gedeeld, en waar elke klus, groot of klein, met vertrouwen kan worden aangepakt.